Használt

Mesés kerti hinták feleslegessé vált vackokból

Romantikus kerti hinta egy délután alatt is összeeszkábálható.

A gyerekkorodat idézheti, ám a hinta messze nem csak gyerekeknek való. Felnőttként is kellemes ringatózni kicsit egy szép, napsütéses napon.

Ha szeretnél a kertbe, egy romantikus kerti hintát magad is egyszerűen elkészítheted. Csupán szét kell nézned a lomtalanításra váró vagy pincében porosodó holmik közt. Elengedhetetlen kellékek a kötél vagy lánc, illetve egy fúró is. Ha nincs rutinod a kezelésében, mindenképp kérj segítséget.

Álomszép kerti hinták

Kiszuperált vackokból is készülhet kerted legromantikusabb pontja, a hinta: adunk egy kis inspirációt.

Egy pincében porosodó deszka kiváló hinta lesz. Fúrj nyolc lyukat a deszka két oldalára. Fűzz át rajtuk kötelet, jól csomózd meg alul.

A régi, törött lábú étkezőszék is új életre kelhet hinta formájában: szedd ki a lábakat, fesd át őket, végül erősíts láncokat rá.

Régi székből páros hinta is lehet: egy közös deszkára kell őket erősíteni, és arra szerelni a láncokat.

Egy farönk egyetlen szeletéből is lehet hinta: ennyire egyszerűen!

Kimaradt raklapból páros fekvőhintát csinálhatsz, csak erős láncokra van szükség, vagy vastag kötélre – és párnákra, hogy kényelmes legyen. Csillagnézésre kiváló!

Egy kiszuperált autógumiból is eszkábálhatsz hintát. Alulról deszkák segítségével fedd be a nyílást, rongyokkal tömd ki, majd a tetejét fedd fedőpárnával. Ha befested, még szebb lesz.

Ha volt egy régi rattankanapé a teraszon, aminek csak a lábai rosszak, vágjátok le őket, és kössétek fel hintának láncok segítségével.

A világ legegyszerűbb, mégis legromantikusabb hintája lehet, ha egy rövidke deszkán fűzöl és csomózol köteleket, majd művirág füzérrel vagy élő futónövénnyel díszíted, mely a fáról csüng alá.

Az eredeti cikk

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

'Fel a tetejéhez' gomb